MESTERIM.RO-Radiatoarele de baie Vogel Noot

CATALOG ONLINE DE MESTERI IN TOATE DOMENIILE

Radiatoarele de baie Vogel Noot

Articol scris la: 07.02.2013
Radiatoarele de baie Vogel Noot
Mai multe imagini:
Radiatoarele de baie Vogel Noot

Filosofia Companiei Vogel Noot

Având sediul în Wartberg, Austria, Compania Vogel & Noot are o gamă largă de produse termice, care fac ca societatea să fie considerată o adevărată deschizătoare de drumuri în tehnologia termică datorită aportului său la inovarea pieţei europene în domeniu.
Încă din 1929, Vogel & Noot producea radiatoare din oţel inoxidabil.
Într-un fel, acestea au fost produsele ce au asigurat trecerea la radiatoarele plate fabricate de Vogel & Noot. Prima linie complet automatizată de producere a radiatoarelor compacte a fost lansată în 1975. În anii ’90, Vogel & Noot Thermal Engineering a început să producă şi să comercializeze o întreagă serie de radiatoare. S-a construit linia de producţie pentru radiatoare design şi pentru convectoare. În 1995, Vogel & Noot Thermal Engineering a trecut în următoarea fază a dezvoltării sale, achiziţionând unul din producătorii importanţi de sisteme de coşuri de fum, fabricate din oţel inoxidabil, anticoroziv. În 2002, compania Vogel & Noot Thermal Engineering a fost încorporată în grupul internaţional Oy Rettig Ab. Activitatea principală a afacerii face parte din grupul Rettig Heating, constând în linii de producţie pentru opt tipuri de radiatoare. Odată cu introducerea, în 2003, a patru sisteme de încălzire prin pardoseală, Vogel & Noot Thermal Engineering a demonstrat o expertiza solida pe piaţa tehnologiei încălzirii.
Astăzi, cu fabrici în Austria, Germania, Polonia şi Ungaria, Vogel & Noot Thermal Engineering este prezentă pe toate pieţele importante din Europa. Sistemul revoluţionar Vogel & Noot T6 cu conectie mediana a reprezentat o piatră de hotar pentru companie pe piaţa europeană. Expertiza Vogel & Noot referitor la radiatoarele cu conectie mediana, poziţionează compania ca lider si inovator în tehnologia încălzirii.
Oferim mărci puternice de cea mai înaltă calitate, cu design impozant, garantate de procesele de producţie conforme ISO, de tehnologia de producţie inovatoare, şi de standardele cele mai inalte de calitate. Oferim clienţilor o gamă de produse care vin in intampinarea necesitatilor tehnice cele mai diverse, iar sistemele noastre economice de încălzire se potrivesc în orice domeniu de activitate. Radiatoarele plate, plane, verticale, tubulare sau design, convectoarele, pereţii încălziţi, dar şi sistemele de încălzire prin pardoseală şi sistemele de evacuare a gazelor arse sunt disponibile în mai multe forme şi într-o gamă largă de culori.
Datorită apropierii geografice de Balcani, şi prezenţei îndelungate pe piaţa Ungariei, Croaţiei, Sloveniei etc, Vogel & Noot Wärmetechnik AG a reuşit să acumuleze multă experienţă relevantă pentru dezvoltarea ulterioară a acestor pieţe.
Vogel & Noot este prezenta pe piaţa din România din 1997, şi, deja, şi-a făcut o reputatie solida în domeniul tehnologiei încălzirii.
În prezent, gama de radiatoare din oţel şi radiatoarele de baie sunt comercializate pe piaţa din Romania printr-o reţea de distribuţie de tip multi-level cu patru nivele.

Radiatoarele de baie Vogel Noot

Radiatoarele Vogel & Noot  DELLA sunt radiatoare de baie elegante si clasice. Aceste radiatoare usuca rapid prosoapele de baie. Ca accesorii se poate monta o rezistenta electrica astfel radiatorul poate fi folosit si in afara sezonului de incalzire.

 

radiator baiel Della standard Vogel Noot

DELLA  Standard

Inaltime totala: 714, 1134 sau 1764 mm
Lungime totala: 500, 600, 750 sau 900 mm
Latime totala: 97-109 mm (spatierea de la perete inclusa)

 


Radiatoarele pentru baie DELLA Wave Vogel & Noot se caracterizeaza prin arhitectura lor clasica, eleganta, tubulara. Contribuie la uscarea rapida a prosoapelor sau mentinerea la o temperatura placuta a halatului de baie. Ca si accesorii, sunt disponibile grile pentru prosoape, inele, grile pentru rufe, si rafturi din sticla.

Optional, se poate atasa un element electric de incalzire.

 

 

radiator baie della wave vogel noot

DELLA Wave

Inaltime totala: 714, 1134 sau 1764 mm
Lungime totala: 399, 498, 596 sau 887 mm
Latime totala: 90-113 mm, 96-119mm, 104-127mm, 120-143 mm,138-160 mm (spatierea de la perete inclusa)

 

 

 

Pentru mai multe detalii: Radiatoare de baie Vogel Noot
Catalog mesteri.
Autentificare mesteri:
CONT NOU